sâmbătă, 9 iulie 2011

Never Can Say Goodbye,carte de Katherine JacksonDurerea unei mame nu se poate masura,compara cu nimic,aici este sufletul ei,dragostea si gandurile pentru fiul ei pierdut,Michael Jackson.Ar fi fost mandru de ea si de aceasta carte.Ne e dor de tine Michael! Imi doresc sa iti fi gasit pacea in sfarsit,in Rai.


"Aceasta carte este dedicata memoriei fiului meu,Michael Jackson.Aceste pagini contin imagini din colectia personala a familiei,ilustrate impreuna cu povestile mele despre Michael incepand din copilarie,trecand in revista cariera sa remarcabila.De-a lungul vietii lui Michael,m-am abtinut sa fac comentarii despre fiul meu.Acum,dupa moartea sa, am decis sa impartasesc povestea mea din doua motive.

In primul rand,sper ca aceasta carte sa faca lumina cu privire la cine a fost cu adevarat Michael,cel pe care l-am stiut eu dintotdeauna.Impartind amintirile mele cu fanii lui este felul meu de a transmite mesajul si mostenirea sa intr-un mod cu care el ar fi deacord.Si sper ca fanii vor ajunge sa il cunoasca astfel pe adevaratul Michael,altfel decat acea persoana creata de media.Cei care l-au cunoscut cu adevarat pot sa confirme ca Michael era una dintre cele mai bune persoane pe care au cunsocut-o si cu care au stat.A iubit pe toata lumea,a fost un tata bun si un fiu foarte bun.

Michael era generos,amabil,politicos,amuzant,inteligent,sufletist si foarte modest.Faptele sale de bunatate si generozitate erau ceva de care vorbea foarte rar;cand de fapt a fost unul dintre cei mai mari filantropi ai vremii noastre.La un moment dat,sprijinea 39 de fundatii de caritate si The Guiness Book Of Records l-a inclus pentru donatiile sale in lumea umanitara.Michael a vazut adesea oamenii cu ochi buni si s-a increzut in multi in prima parte a carierei sale,cateodata asta i-a adus suferinta si tradare in viata.

Marea majoritate a ceea ce am auzit si citit despre Michael in media nu a fost adevarat-in special acuzatiile de molestare.

Evan Chandler,tatal primului acuzator s-a sinucis de curand.Chiar daca nu pot spune de ce,vreau sa cred ca l-a mustrat constiinta si nu a mai putut sa se suporte dupa ce a distrus cariera unei persoane nevinovate si i-a ruinat fiinta.Michael iubea copiii,a muncit cu perseverenta si dedicatie sa imbunatateasca vietile celor mai putin norocosi...ultimul lucru pe care l-ar face este sa raneasca un copil nevinovat.

Al doilea motiv pentru care am scris aceasta carte este pentru a celebra remarcabilul artist care a fost fiul meu Michael si pentru a-i recunoaste contributia adusa prin viata sa ,muzicii,artei,oamenilor si planetei.Michael a fost un artist adevarat cu viziunea de a vindeca lumea prin muzica.Sa fie pe scena e ceea ce adora sa faca si sunt fericita ca si-a impartasit talentele cu fanii sai pe care i-a iubit extrem de mult.

Dincolo de greutatile noastre,familia mea l-a iubit mult pe Michael si fiecare dintre noi are o legatura speciala cu el.Prin amintirile pe care le avem,Michael va ramane in sufletul nostru."

~Katherine Jackson~


...................................................................................................................


'Michael a dus o viata extraordinara si a fost foarte recunoscator sa poata sa faca ce iubea mai mult prin arta sa.Dar si eu si fiul meu stim ca faima sa a avut un pret.A fost atat o binecuvantare cat si un blestem.

Nu voi spune ce s-ar putea face intr-o maniera diferita daca am putea sa o luam de la capat.Nu cred ca as putea sa cer mai mult de la viata decat un fiu ca Michael.

Indiferent de ce crede lumea,Michael a fost o persoana minunata,fiu si tata.O persoana care a intreprins totul cu intentii din cele mai bune si cu speranta sa-i inspire pe altii prin dovezi nemaivazute de dragoste si umanitate.Lumea l-a cunoscut,si totusi nu chiar.Fiul meu a stiut ca fanii au fost de partea lui pana in ultima clipa.In schimb,a oferit lumii dragoste,talent, speranta si inspiratie prin muzica sa.Nu cred ca Michael ar fi vrut ca viata sa sa decurga altfel.Pierderea fiului meu este o durere coplesitoare pe care nu o pot descrie in cuvinte.Impartasesc povestile mele cu copiii lui Michael si fanii pentru ca stiu ca el ar vrea ca ei sa afle cat de mult au insemnat cu adevarat pentru el.

50 de ani este o varsta prea tanara la care sa mori.In ciuda suferintelor prin care a trecut,cred ca a reusit totusi sa duca o viata fericita asa cum merita cu adevarat. Cred ca fiul meu Michael si-a indeplinit scopul in viata."

~The End~


*Traducerile imi apartin in intregime

Un comentariu:

  1. Michael Jackson si-a indeplinit intr-adevar scopul in viata, a transmis dragoste si fericire lumii prin talentul si muzica sa.Katherine Jackson are dreptate, MICHAEL JACKSON va ramane mereu in sufletul nostru.

    Elena.

    RăspundețiȘtergere